SANA-SOL VITANALLET

20,35 €
0,17 € / kpl
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 120 KPL
Tuotenumero (Muu) 2406734

Kuvaus:

Sana-sol Vitanallet on hyvänmakuinen päivittäinen monivitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sisältää yhdeksän elimistölle välttämätöntä vitamiinia: A-, D-, E- ja C-vitamiineja sekä viittä B-vitamiinia.


  • Laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton, sisältää makeutusaineina asesulfaami K:ta ja maltitolisiirappia (liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia).

.

Pakkaus sisältää kolmea eriväristä Vitanallea, jotka ovat koostumukseltaan samanlaisia, mutta maultaan erilaisia. Mukana ovat vadelman, appelsiinin ja mustikan makuiset Vitanallet. Maista, mikä on sinun suosikkisi!


Annostelu:

Aikuisille ja lapsille 12-vuotiaasta alkaen 2 kappaletta vuorokaudessa. 3-11-vuotiaille lapsille 1 kappale vuorokaudessa. Ei alle 3-vuotiaille. Pureskele Vitanallet ennen nielemistä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosat:

Vuorokausiannos 1-2 pureskeltavaa tablettia sisältää: A-vitamiini 200-400 mikrog, D-vitamiini 5-10 mikrog, E-vitamiini 6-12 mg, C-vitamiini 30-60 mg, niasiini (B3) 8-16 mg, B6-vitamiini 0,7-1,4 mg, foolihappo 100-200 mikrog, B12-vitamiini 1,25-2,5 mikrog, biotiini 25-50 mikrog. Ainesosat: makeutusaine (maltitolisiirappi), liivate (peräisin siasta), vitamiinit (L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, pyridoksiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (vadelma, luontainen appelsiini, mustikka), paprikaemulsio, porkkana- ja mustaherukkatiiviste, seljanmarja- ja greippitiiviste, makeutusaine (asesulfaami K), kasviöljy (kookosöljy), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).


Markkinoija:

Orkla Care Oy